Trei mașini au ars într-un incendiu izbucnit într-o parcare. La anchetă participă și criminaliști

Marti, 10 Ianuarie 2023, ora 23:30

623 citiri

Mașini arse FOTO / ISU Galați

Trei autovehicule au ars, marţi seară, în urma unui incendiu izbucnit într-o parcare din Galaţi, situată în cartierul Micro 40. Flăcările au pornit de la unul dintre autovehicule şi s-au extins rapid la alte două maşini.

Potrivit reprezentaţilor ISU Galaţi au ars 3 autovehicule, două autoutilitare şi un autoturism Logan în proporţie de 100%. Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au acţionat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Cauza declanşării incendiului este în curs de stabilire.

Cauza incendiului este în curs de stabilire la anchetă participând şi criminaliştii de la IPJ Galaţi care fac cercetări într-un dosar penal deschis pentru distrugere.

Aceştia au ridicat probe de la faţa locului şi urmează să fie vizionate imaginile surprinse de camerele video de supraveghere din zonă, care ar putea lămuri cauza izbucnirii incendiului.

Citește și:

Poliţiştii din Olt au deschis o anchetă după ce un copil în vârstă de şase luni a fost găsit mort în locuinţa părinţilor, pe corpul său nefiind descoperite urme de violenţă….

Parchetul European (EPPO) a anunțat că l-a pus sub acuzare pe primarul PSD al comunei Brăhășești din județul Galați, Mircea Dumitru.
Edilul este acuzat de fraudă cu subvenții și fals…

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on