Trei răniți după ce un tânăr a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Accidentul s-a produs în Bistrița-Năsăud FOTO

Duminica, 15 Ianuarie 2023, ora 21:03

792 citiri

Un autoturism în care se aflau cinci persoane a fost implicat într-un accident rutier produs duminică seară, 15 ianuarie, pe o şosea din judeţul Bistriţa-Năsăud

Accidentul a avut loc în localitatea bistriţeană Dealul Ştefăniţei, unde şoferul autoturismului, un tânăr de 23 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina s-a izbit de un cap de pod.

Salvatorii care au intervenit la locul accidentului au constatat că în maşină se aflau cinci tineri.

Doi dintre ei au scăpat nevătămaţi, însă ceilalţi trei, care au vârste cuprinse între 23 şi 31 de ani, au suferit multiple traumatisme şi au fost duşi la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale amănunţite.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi echipajul de terapie intensivă mobilă.

Duminică, un alt accident grav s-a produs pe drumul naţional DN 17D, în zona localităţii Anieş din judeţul Bistriţa-Năsăud, patru persoane fiind rănite.

Citește și:

Un copil de 7 luni a fost rănit vineri seară, 13 ianuarie, după ce căruciorul în care era purtat de mama sa a fost lovit de o maşină, pe DN 17, în judeţul Bistriţa-Năsăud.
Victima a…

Trei persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un parapet duminică, 15 ianuarie, pe un drum judeţean, în afara localităţii Bodeşti, a informat…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on