Trei tineri din Brăila susțin că au fost amenințați cu arma în parcarea unui mall. Poliția: Au confundat petardele cu împușcăturile VIDEO

Duminica, 04 Decembrie 2022, ora 08:51

1481 citiri

Trei tineri din Brăila au cerut ajutor la 112 după ce au avut convingerea că au fost amenințați cu un pistol, în parcarea unui mall.

Polițiștii susțin că tinerii au confundat zgomotul de petarde cu cel produs de o armă de foc.

Incidentul a avut loc noaptea trecută în parcarea complexului Brăila Mall, în jurul orei 00.30. Cei trei tineri se aflau în mașina staționată, când au auzit o pocnitură. Nu au dat importanță sunetului, fiind perioada de iarnă au pus totul pe seama unei pocnitori.

La scurt timp după, tinerii au ieșit din autoturism să fumeze, moment în care au observat doi bărbați care se apropiau de ei. După ce au trecut de autoturismul lor, unul dintre agresori l-a întrebat pe șofer daca are vreo problemă.

Tânărul i-a răspuns că a ieșit să fumeze o țigară și nu are nicio treabă cu ei. În acel moment, unul dintre cei doi bărbați a scos din geacă un pistol, l-a armat, și a început să tragă în direcția lor. Tinerii s-au speriat foarte tare, s-au urcat în mașină și au fugit spre unul din paznicii complexului. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

La 00.38 a fost anunțată Poliția prin apel la 112 și au început cercetările.

”Azi-noapte în jurul orei 00:40, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de un brăilean cu privire la faptul că în parcarea centrului comercial din localitatea Vărsătura s-ar fi tras cu un pistol cu bile.

Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică s-au deplasat la fața locului, unde au identificat apelantul, iar din verificări a rezultat faptul că bărbatul ar fi auzit un zgomot pe care l-a asociat cu o împușcătură sau un zgomot produs de un articol pirotehnic,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on