Trei traficanți de cristale, săltați din casă de mascați, la prima oră a dimineții. Racolțea, Moldovan și Szocke au fost arestați

Duminica, 08 Ianuarie 2023, ora 11:31

2421 citiri

Trei bărbați au fost săltați de mascați după o serie de percheziții care au avut loc la Brașov. Suspecții sunt acuzați că au vândut substanțe psihoactive, cunoscute în rândul consumatorilor drept cristale.

Pe numele celor trei traficanți au fost emise mandate de arestare preventivă de către Tribunalul Brașov.

Claudiu Petre Racolțea, Constantin Moldovan Aurel și Călin Mihaly Szoke sunt cei trei brașoveni care au ajuns în spatele gratiilor sub acuzația de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut faptul că cei trei bănuiți ar fi deținut și vândut consumatorilor majori și minori din județele Brașov și Mureș, substanțe cu efect psihoactiv (3-CMC).

La data de 5 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov au pus în aplicare 20 de mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, diferite cantități de 3-CMC și alte mijloace de probă.

În cursul zilei de 6 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă a celor 3 bănuiți, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Citește și:

Doi suspecți au fost reținuți de polițiștii și procurorii DIICOT din Constanța într-un dosar de trafic de persoane, proxenetism și deținere de droguri de risc și de mare risc, pentru…

Dezvăluiri explozive făcute de prințul Harry în cartea autobiografică ”Spare” (Rezervă).
Ducelui de Sussex recunoaște că s-a drogat pentru distracție și pentru a trece mai ușor…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on