Trei urşi bruni din judeţul Harghita vor fi împuşcaţi. Ministrul Mediului a semnat ordinele

Marti, 26 Octombrie 2021, ora 23:23

44 citiri

Trei urşi bruni de pe raza unor fonduri cinegetice din judeţul Harghita vor fi împuşcaţi, în baza unor ordine ale ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Potrivit unor ordine publicate marţi în Monitorul Oficial, se aprobă recoltarea a câte unui exemplar din specia urs brun de pe raza unor fonduri cinegetice din judeţul Harghita: nr. 37 Vărşag; nr. 35 Ivo şi nr. 43 Dealu.

Recoltarea exemplarului de urs brun se realizează prin metoda ”la pândă”, de către Asociaţia de Vânătoare şi Pescuit Sportiv din zonă.

Exemplarul din specia urs brun va fi recoltat numai după ce a fost identificat şi atent monitorizat.

”În termen de 7 zile de la data capturării, beneficiarul are obligaţia să transmită agenţiei judeţene pentru protecţia mediului de pe raza administrativ-teritorială unde s-a desfăşurat acţiunea de capturare/recoltare un raport asupra fiecărei acţiuni derulate în baza derogării obţinute, însoţit de copia autorizaţiei de vânătoare”, se arată în ordin.

Citeste si:

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a fost surprins de copreședintele AUR, George Simion, în timp ce fuma în clădirea Parlamentului.
Între cei doi parlamentari a avut loc un schimb dur de…

La o lună distanță după ce „echipa câștigătoare” din PNL prelua conducerea partidului, liberalii se confruntă cu o serie nesfârșită de bilanțuri negative. Guvernul a picat prin…

DigiSport.ro

Digi24.ro

DigiSport.ro

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on