Trucuri care te vor ajuta să economisești bani în 2023 și să eviți criza costului vieții

Trucuri care te vor ajuta să economisești bani în 2023 și să eviți criza costului vieții / Foto: Pixabay de Alexas Fotos

Iată mai multe trucuri care te vor ajuta să economisești bani în 2023.

Dacă economisirea banilor este în fruntea listei tale de obiective pentru 2023, nu ești singur. Bugetele noastre se vor confrunta cu aceleași probleme vechi, cu o posibilă recesiune și facturi tot mai mari la energie. Din fericire, există mai multe trucuri care vă vor ajuta să vă reduceți cheltuielile și să umpleți pușculița cu economii.

1. Comparați supermarketurile

Diferențele de preț între supermarketuri pot fi șocante dacă mergi doar de cel obișnuit. Există multe supermarketuri mai accesibile decât altele. Tot ce trebuie să faci este să le analizezi pe toate și să îți dai seama unde este mai avantajos să îți faci cumpărăturile.

2. Evita supermarketurile express

Dacă sunteți în căutarea unor prețuri mici, să vă faceți săptămânal cumpărăturile la un supermarket mare este adesea mult mai ieftin în comparație cu omologii lor mai mici, cele mici de lângă bloc. dacă veți face o comparație veți observa că la magazinul de lângă casă aproape toate produsele sunt mai scumpe cu câțiva bani sau chiar lei față de prețurile din supermarketurile mari. 

3. Aprovizionați-vă când puteți

Ați prin o ofertă bună la un produs? Dacă este vorba despre un produs care are un termen de expirare mai îndelungat, nu ezita să îți faci stocuri. Prin urmare, dacă găsești oferte la ulei, făină, orez, zahăr sau detergenți, nu ezita să îți cumperi mai multe. Le poți depozita și așa de vei asigura că îți vor ajunge pentru o perioadă mai lungă de timp. Unele reduceri sunt de neratat.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on