Trump negociază vânzarea hotelului său de lux din Washington FOTO

scris ieri, 21:00

Compania de familie a fostului președinte american Donald Trump este în negocieri avansate cu firma investiții CGI Merchant Group pentru a-i vinde drepturile asupra unui hotel de lux din Washington, D.C., într-o tranzacție cu o valoare de peste 370 de milioane de dolari, informează The Wall Street Journal.

Imagini pot fi văzute în material și în GALERIA FOTO

Citând surse din apropierea acestui dosar, The Wall Street Journal susține că CGI Merchant Group negociază preluarea contractului de închiriere pentru The Trump International Hotel Washington, D.C., un hotel de lux amplasat în fostul sediu al Poștei americane, o clădire amplasată la mică distanță de Casa Albă și Capitoliu, arată Agerpres.

Clădirea este deținută de Guvernul federal american dar contractul de închiriere se întinde pe o durată de aproximativ 100 de ani. Sursele precizează că CGI a demarat discuțiile și cu o serie de mari lanțuri hoteliere, inclusiv Waldorf Astoria, o marcă de lux din portofoliul grupului Hilton Worldwide Holdings, pentru eliminarea numelui Trump în favoarea unui alt brand hotelier.

CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Valoarea tranzacției ar putea să se ridice la aproape 400 de milioane de dolari, adică aproape dublul sumei cheltuite de Trump Organization pentru a transforma fosta clădire guvernamentală într-un hotel de lux, susțin sursele.

Hotelul de lux din Washington, D.C., a fost o bijuterie din portofoliul familiei Trump. În 2012, familia Trump a reușit să devanseze o serie de nume importante din industria hotelieră, inclusiv Marriott International Inc. și Hilton, pentru contractul de închiriere a fostului sediu al Post Office. Potrivit surselor, promisiunea făcută de familia Trump, că va cheltui 200 de milioane de dolari pentru a renova și transforma clădirea din secolul 19 într-un hotel de lux modern,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on