Tupeul unui șofer de BMW: A făcut drifturi în fața polițiștilor, pe un bulevard din Constanța VIDEO

Marti, 10 Ianuarie 2023, ora 08:50

1193 citiri

Un șofer cu BMW a vrut să sfideze polițișii locali și a făcut drifturi chiar în faţa lor, pe un bulevard din Constanța.

Chiar dacă bulevardul Tomis din Constanţa era închis, șoferul nu s-a lăsat ”intimidat” și și-a demonstrat abilitățile chiar în noaptea de Revelion.

La una din intersecții, două echipaje ale Poliției Locale supravegheau zona. A fost momentul în care șoferul și-a dat în „petec”: a început o „sesiune” de derapaje controlate, sau drifturi așa cum sunt ele cunoscute, chiar în fața polițiștilor.

Când unul dintre poliţişti coboară din maşină, şoferul demarează în trombă şi lasă în urma sa un nor de fum.

„O mașină marca BMW a fost filmată în timp ce făcea drift-uri în fața mașinilor de poliție staționate pentru închiderea traficului din zonă. În filmarea postată pe story-ul paginii de Instagram „Constanta Vibe”, care pare a fi o pagină de satiră și glume, se poate observa cum unul dintre polițiști coboară din mașină și gesticulează către șoferul BMW-ului. Pe fundalul videoclipului se aude emblematica melodie a celor de la N.W.A, o trupă de rap foarte faimoasă în Statele Unite ale Americii în anii de activitate, „F˙˙ck the police”. Melodia folosită de creatorii videoclipului a fost realizată cu scopul unui protest împotriva abuzurilor făcute de poliția americană împotriva persoanelor de culoare din anii ’80,” se arată pe pagina Constanța TV care a distribuit postarea.

Citește și:

O mostră crasă de tupeu și nesimțire a devenit publică după ce fotografiile cu un bolid de lux parcat în Sinaia au devenit virale.
Un individ și-a lăsat mașina în mijlocul unui sens…

Trei bărbați au murit,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on