Twitter (re)relansează abonamentul Blue

scris astăzi, 10:24

Twitter Blue va fi lansat luni pentru a treia oară și a doua oară sub conducerea lui Elon Musk.

De luni, Twitter Blue va fi, din nou, disponibil pentru contractare, după ce compania a operat o serie de modificări pentru a evita ca bifele albastre să ajungă în posesia imitatorilor.

Cea mai notabilă schimbare vine din faptul că cei care vor Twitter Blue vor trebui să furnizeze numărul de telefon. Acesta va fi folosit pentru verificarea identității.

CITEȘTE ȘI FBI este îngrijorat de viitoarea criptare a backup-urilor de iCloud

Apoi, viitoarele modificări ale profilului, precum schimbarea numelui, a pseudonimului sau a pozei, vor fi operate doar după o nouă verificarea a contului.

Pe lângă bifa albastră, abonații vor putea posta clipuri video în format 1080p și vor avea acces la modul reader, care încarcă doar textul paginilor web, pentru a face mai ușoară citirea articolelor.

Ulterior, vor fi lansate și alte facilități pentru abonați, printre care afișarea unui număr mai mic de reclame și o afișare prioritară în cadrul răspunsurilor la postări.

Twitter Blue va costa în continuare 8 dolari, dacă abonarea se va face pe site. În schimb, cei care vor alege să se aboneze de pe dispozitivele Apple vor plăti 11 dolari pe lună. Twitter încearcă în acest fel să compenseze pentru plata comisionului de 30% către Apple.

Afla mai multe despre
twitter
blue  » Aflați mai multe informații aici.