Un băiat de 13 ani a murit subit după ce i s-a făcut rău acasă. Poliția așteaptă rezultatul necropsiei

Marti, 03 Ianuarie 2023, ora 21:28

1334 citiri

Un minor de 13 ani, găsit inconştient de părinţi într-o locuinţă din municipiul Zalău, a decedat, marţi, în ciuda manevrelor de resuscitare ale echipajul de terapie intensivă mobilă.

“Marţi, 3 ianuarie, la ora 17.20, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a fost sesizat prin SNUAU 112 că, într-o locuinţă din municipiul Zalău, a fost găsit de către familie un copil în stare de inconştienţă. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău împreună cu un poliţist criminalist.

Victima a fost identificată ca fiind un minor de 13 ani, din municipiul Zalău. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul acestuia”, se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, corpul neînsufleţit al minorului va fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sălaj, în vederea efectuării necropsiei şi pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Din primele investigaţii efectuate de poliţişti, nu există suspiciuni ca minorul să fi fost victima vreunei infracţiuni.

Citește și:

Mitică Popescu, unul dintre cei mai mari actori români de film, radio, teatru, televiziune, va rămâne în memoria publicului drept Cocoşilă, rol memorabil în filmul “Moromeţii” de Stere…

O femeie de 38 de ani din Brazilia a murit după ce câteva artificii i s-au prins în haine și au explodat, relatează The Sun.
Tragedia a avut loc sub privire îngrozite ale membrilor…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on