Un băiat de 7 ani, accidentat mortal de un jandarm aflat în timpul liber. Copilul a sărit în fața mașinii

Sambata, 01 Ianuarie 2022, ora 14:45

1400 citiri

Un băiat de șapte ani din localitatea Valea Grecului, județul Vaslui, a murit după ce a fost lovit în plin de o mașină condusă de un jandarm aflat în timpul liber.

Potrivit Antena 3, băiatul era la colindat când a sărit de pe trotuar în fața mașinii conduse de jandarm. Bărbatul în vârstă de 47 de ani nu a mai putut evita impactul și l-a lovit pe băiat care nu a mai putut fi salvat, în ciuda manevrelor de resuscitare.

„Un minor de 7 ani a fost victima unui accident rutier. Copilul este în stare critică, fiind inconștient având traumatism caranio-cerebral cu otoragie. Este în stop cardio-respirator. Se efectuează manevrele de resuscitare”, au precizat reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Jandarmul este cercetat acum de către Parchetul Militar pentru ucidere din culpă.

Citeste si:

Dorinţa de a conduce o maşină a dus la o tragedie în care și-a pierdut viața un băiat de 17 ani din satul Ivănești, comuna Pădureni, județul Vaslui, iar fratele său, cu un an mai mic, a…

O femeie de 42 de ani care a fost accidentată grav, în luna martie 2021, de un șofer care circula cu viteză pe o stradă din Vaslui, a fost declarată vinovată de polițiști pentru producerea…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on