Un bărbat a agățat o grenadă de un gard, pe o stradă principală din județul Ilfov

Vineri, 06 Ianuarie 2023, ora 13:48

1765 citiri

Un bărbat din localitatea Sintești, județul Ilfov a agățat o grenadă de un gard, pe strada principală a satului, vineri, 6 ianuarie.

Au fost chemați polițiștii specializați în explozivi și mascații pentru a izola zona și a dezamorsa grenada.

Polițiștii din Vidra au fost sesizați de către un bărbat că pe strada principală din Sintești se află un dispozitiv artizanal, ce pare a fi o grenadă, legat pe un gard, potrivit IPJ Ilfov.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Popești Leordeni, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență.

Polițiștii ilfoveni au luat imediat toate măsurile, context în care au delimitat și asigurat perimetrul respectiv.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat specialiștii pirotehnici din cadrul SIAS-IGPR, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă, iar în urma activităților de specialitate, au dezamorsat dispozitivul respectiv.

La acest moment nu există pericol de explozie, urmând ca dispozitivul artizanal să fie expertizat de specialiștii INC. Nu au existat victime, potrivit IPJ Ilfov. Acum, polițiștii încearcă să afle cine a agățat grenada de gard.

Citește și:

Ionuţ Moşteanu, vicepreşedinte USR, i-a cerut vineri liderului AUR George Simion să îl dea afară din partid pe deputatul Dumitru Focşa, acuzat că şi-a bătut soţia, el afirmând că dacă…

Liderii AUR au declarat că au efectuat cu de la sine putere o anchetă în cazul de violență domestică în care este deputatul de Constanța al partidului, Dumitru Focșa, este cercetat de…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on