Un bărbat a murit după ce a fost bătut într-o piață din Târgoviște. Agresorul a fost reținut

Joi, 01 Decembrie 2022, ora 16:17

1932 citiri

Un bărbat de 48 de ani a fost reținut joi, 1 decembrie, după ce a bătut un alt bărbat, într-o piață din Târgoviște, în urma unui conflict spontan.

Fapta s-a petrecut în Piaţa 1 Mai din Târgovişte, pe 28 noiembrie,

Potrivit IPJ Dâmboviţa, autorul faptei a fost reţinut pentru 24 de ore și dus în arestul județean.

”În urma cercetărilor efectuate de un procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, precum și a activităților desfășurate de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale și de la Biroul de Investigații Criminale, un bărbat, de 48 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, urmând să fie prezentat magistraţilor, pentru dispunerea unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Din investigaţiile efectuate de către polițiști, a reieșit că, în timp ce se afla într-o piaţă din municipiul Târgovişte, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul reținut a agresat fizic un bărbat de 52 de ani, potrivit Adevărul.

Ulterior, victima a murit la spital, precizează IPJ Dâmboviţa.

Citește și:

CEO-ul grupului italian de energie Enel, Francesco Starace, a declarat marţi, pentru CNBC, că turbulenţele de pe pieţele energetice ar putea persista pentru ceva timp, posibil un an sau doi….

Mai mulți agenți de pază au fost trimiși în judecată pentru purtare abuzivă, după o bătaie pe care au aplicat-o unui tânăr în fața unui restaurant din centrul Aradului.
Tânărul…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on