Un bărbat a pierdut controlul volanului și s-a înfipt într-un copac din Sectorul 1, din București. Partea frontală a mașinii, distrusă

Duminica, 27 Noiembrie 2022, ora 08:30

1239 citiri

Traficul a fost oprit circa două ore FOTO Știrile ProTv

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a intrat cu mașina într-un copac de pe strada Turda din Sectorul 1 al Capitalei, în seara zilei de sâmbătă, 26 noiembrie.

După ce a pierdut controlul mașinii, a intrat cu mașina într-un copac, iar ulterior a lovit o altă mașină parcată. Pe bancheta din spate se afla un vârstnic care a fost găsit conștient de echipajele de salvare, însă era rănit, astfel că a fost transportat la spital, potrivit Știrile ProTv.

Partea frontală a mașinii a fost distrusă, iar traficul în zonă a fost restricționat pentru circa două ore. O anchetă urmează să stabilească exact cum s-a petrecut accidentul.

Citește și:

Două maşini s-au ciocnit, sâmbătă seară, 26 noiembrie, în municipiul Tulcea, iar în urma impactului au fost avariate şi trei autoturisme parcate.
Inspectoratul pentru Situaţii de…

Trei bărbaţi au fost transportaţi joi seară, 24 noiembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din municipiul Sibiu, după ce maşina în care se aflau a lovit o vacă pe…

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro


 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on