Un bărbat a tras cu arma de față cu polițiștii, iar apoi s-a baricadat în casă. Anchetatorii nu-l pot scoate din imobil fără autorizație specială

Miercuri, 04 Ianuarie 2023, ora 13:04

184 citiri

Un bărbat din municipiul Giurgiu, care în noaptea de marţi spre miercuri a folosit o armă chiar în prezenţa unui echipaj al Poliţiei, a reuşit să fugă şi s-a baricadat într-un apartament, de unde refuză să iasă de câteva ore.

Procurorii care au preluat cazul au solicitat autorizaţie din partea instanţei pentru a intra în imobil. Surse judiciare au declarat că bărbatul are antecedente, după ce a fost prins conducând drogat.

În noaptea de 3 spre 4 ianuarie, la ora 01.30, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că mai multe persoane aruncă cu petarde.

„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban, iar, din primele cercetări, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, care ar fi tras mai multe focuri de armă, chiar şi în prezenţa poliţiştilor.Ulterior, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi un specialist criminalist, fiind identificate, în zona blocului apelantului, 27 de tuburi de cartuş, calibru 9 mm., percutate şi 3 cartuşe, calibru 9 mm. cu gaz. Elementele de muniţie descoperite la faţa locului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a transmis IPJ Giurgiu.

Cazul a fost ulterior preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Oficiali ai acestei unităţi au declarat, pentru News.ro, că bărbatul a fugit de la locul faptei şi s-a închis într-un apartament din municipiul Giurgiu, de unde refuză să iasă, de câteva ore.

La ora transmiterii acestei ştiri uşa apartamentului în care se află el este păzită de către poliţişti,

 » Aflați mai multe informații aici.