Un bărbat de 52 de ani și-a lovit un consătean pentru un leu. Gestul i-a fost fatal victimei

Marti, 03 Ianuarie 2023, ora 10:04

290 citiri

Un bărbat de 52 de ani, din Galați, a ajuns la închisoare pentru un leu. El și-a lovit un consătean că nu i-a dat rest un leu, iar lovitura i-a fost fatală victimei deoarece în cădere s-a lovit puternic la cap.

Tribunalul Galați l-a condamnat în 27.12.2022 pe Ionel Buzenche, un bărbat de 52 de ani, la 5 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte, scrie adevarul.

Bărbat are de plătit daune morale de 15.000 de lei unei rude a victimei. Decizia instanței nu este definitivă.

În vară, pe 16 iulie, gălățeanul de 52 de ani consumase aproape doi litri de alcool și s-a dus la un bar din localitatea Băleni, unde s-a întâlnit cu victima, și ea în stare de ebrietate. Buzenche i-a dat o bancnotă de 5 lei ca să cumpere o bere ce costa 4 lei. Bărbatul care a murit a cumpărat berea și i-a dat-o, dar a refuzat să îi restituie restul de un leu.

Așa a început cearta. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale barului arată asta. Buzenche s-a dus apoi la bar, a băut un pahar cu tărie, iar apoi i-a aplicat victimei o lovitură de pumn în zona bărbiei. Ea s-a dezechilibrat, a căzut pe spate și în cădere s-a lovit puternic în zona capului.

Agresorul l-a mai lovit cu piciorul în zona coastelor. Victima a fost dusă la spital, unde a murit trei zile mai târziu, mai scrie sursa citată.

În fața anchetatorilor, bărbatul de 52 de ani nu a recunoscut că a lovit victima cu pumnul, ci doar a împins-o. Dar, în fața judecătorului, a revenit asupra celor declarate inițial și a cerut să fie judecat în baza procedurii simplificate a judecății pentru a beneficia de o reducere cu o treime a pedepsei.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on