Un bărbat din Vrancea s-a trezit cu o factură de… 76 milioane de euro la energie electrică

Un bărbat din Vrancea, proprietarul unei mici afaceri, s-a trezit cu o factură uriaşă la energie electrică, pentru o perioadă de cinci luni. 

Mai exact, este vorba despre o factură de 376.625.848.51 lei, aproximativ 76 milioane de euro. Totul a fost, însă, doar o eroare de calcul, pe care furnizorul a corectat-o rapid. 

În general, bărbatul spune că plăteşte aproximativ 1000 lei pe lună la curent electric, aşa că factura venită în decembrie i-a provocat un adevărat şoc. 

“Mi se pare că cei care fac emit facturile astea fac abuz în serviciu. Este foarte urât să le trimiţi oamenilor aşa ceva. Mi s-a ridicat glicemia când am văzut factura. Am rămas şocat, de unde să fac eu rost de banii ăştia?”, a spus bărbatul pentru Digi24. 

Într-un răspuns oferit sursei citate, compania a transmis că a corectat situaţia şi că regretă ce s-a întâmplat. 

Carduri ajutor energie 2023. Cine le primește, cum se acordă, cum se utilizează, când ajung la beneficiari și când expiră

În urmă cu doar câteva zile, s-a anunţat cine va primi cardurile de ajutor pentru facturile la energie, care vor fi date beneficiarilor începând cu 1 februarie. 

Procedura de stabilire a listelor de beneficiari cuprinde următoarele etape:

– Se stabilește lista potențialilor beneficiari care se încadrează în categoriile stabilite în ordonanță. Se verifică veniturile acestora.

– Pentru fiecare punct de consum, se verifică numărul de locuitori.

– Se verifică media venitului pentru fiecare loc de consum, pentru a vedea dacă se depășește pragul de 2.000 de lei.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Citește articolele cu aceleași etichete:

energie

eroare

factura

milioane de euro

romania

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on