Un bărbat şi-a agresat şi sechestrat soţia, iar apoi ca să scape de poliţişti s-a căţărat pe casă

Poliţiştii clujeni, însoţiţi de jandarmi, echipaje medicale şi de luptători de la acţiuni speciale au intervenit, duminică, la locuinţa unei familii din Cluj Napoca, după ce au fost anunţaţi că o femeie este agrestă de către soţul ei şi că e posibil ca acesta să fi sechestrat-o. Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au constatat că bărbatul o dăduse pe femeie afară din casă şi că se baricadase în podul locuinţei.Apelul la 112 a fost primit la Poliţia municipiului Cluj-Napoca duminică, în jurul orei 10.00, când poliţiştii erau anunţaţi despre faptul că într-o locuinţa situată pe strada Senina, o femeie ar fi fost victima unei agresiuni fizice, existând posibilitatea de a fi sechestrată de soţul acesteia.

„În baza sesizării, s-au format cu operativitate echipajele de intervenţie, la locaţie deplasându-se poliţiştii Secţiei 1 Poliţie, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi echipaje medicale. La momentul sosirii echipajelor de intervenţie la locaţia respectivă, femeia se afla în afara imobilului, însă bărbatul în cauză se blocase în locuinţă, ulterior în podul imobilului”, informează Poliţia judeţeană Cluj.

Poliţiştii au purtat negocieri cu bărbatul în vârstă de 30 de ani care refuza să iasă din casă, iar în cele din urmă luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au intervenit în forţă, bărbatul, fiind scos din locuinţă.

El a fost dus la spital, iar soţia sa, în vârstă de 27 de ani, a primit îngrijiri medicale. Poliţiştii fac cercetări din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în cadrul dosarului penal urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul.

SURSA FOTO: ziuadecluj.ro

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on