Un bloc din Pitești a explodat în timpul nopții. O femeie a fost transportată la spital iar mai multe apartamente au fost avariate

Vineri, 13 Ianuarie 2023, ora 07:42

565 citiri

O explozie s-a produs, în noaptea de joi, 12 ianuarie, într-un apartament situat la parterul unui bloc din Piteşti, deflagraţia. Proprietara, o femeie de 69 de ani, a fost transportată la spital, iar o altă femeie a primit îngrijiri după ce a suferit un atac de panică.

Mai multe apartamente din acea scară de bloc au suferit pagube.

”În jurul orei 03:50 pompierii de la Detaşamentul Piteşti au fost solicitaţi să intervină în cazul unui explozii neurmată de incendiu, care s-a produs într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Piteşti. În urma incidentului, proprietara locuinţei, o persoană se sex feminin în vârstă de 69 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost preluată şi transportată la spital de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a anunţat ISU Argeş.

De asemenea, paramedicii SMURD au monitorizat o femeie care a suferit un atac de panică, neavând nevoie de transport ulterior la spital.

Pompierii sunt la locul deflagraţiei pentru a asigura măsurile specifice de prevenire şi stingere ale incendiilor, precum şi primul ajutor la nevoie. Totodată, Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti asigură măsuri de ordine, pentru sprijinirea intervenţiei pompierilor.

Potrivit Poliţiei Judeţene Argeş, au fost luate măsuri de evacuare a locatarilor.

Pompierii afirmă că, până în prezent, au fost constatate pagube însemnate la patru apartamente situate la parterul blocului, pe casa scării până la etajul 1 şi la un autoturism parcat în apropiere. Totodată, până acum au mai fost afectate uşor alte trei locuinţe de la etajele superioare ale aceleiaşi scări a blocului.

Citește și:

Fostul premier și actual vicepreședinte al PSD Mihai Tudose a trecut în CV-ul de europarlamentar de pe site-ul Parlamentului European că are doctorat,

 » Aflați mai multe informații aici.