Un consilier local din Brăila a cerut ordin de protecție împotriva soției care l-ar fi bătut. Politicianul a sunat la 112 să ceară ajutor

Marti, 19 Octombrie 2021, ora 11:34

1748 citiri

Un consilier local din orașul brăilean Făurei, fost candidat ProRomânia la fotoliul de primar al urbei, a cerut emiterea unui ordin de protecţie împotriva soţiei sale, care l-ar fi bătut.

Judecătoria Făurei a judecat săptămâna trecută cauza, prin care femeii i-a fost interzisă apropierea de soț la o distantă mai mică de 50 de metri.

Cei doi au împreună un copil de 9 ani.

Gabriel Grigore Mocanu a susținut că și-a găsit copilul singur acasă. În timp ce stătea cu cel mic la televizor, femeia, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate, a intrat pe ușă, cerându-i acestuia să bea împreună. Pentru că a primit un refuz, soția lui Mocanu s-a dezlănțuit. Episodul violent a avut loc pe 13 octombrie 2021, politicianul apelând 112 și cerând ajutorul polițiștilor.

„A început să-l lovească cu palmele, pumnii, cu un pahar în zona fetei, gatului, abdomenului. În urma acestor lovituri, i-au rămas leziuni. Reclamantul arată că și în trecut s-au mai întâmplat astfel de episoade pe fondul consumului de alcool de către soția să”, potrivit documentului obținut de publicația locală debraila.ro.

Mocanu a mai arătat că a părăsit locuința din cauza stării de temere pe care soția i-a creat-o, subliniind că partenera de viață devine violenta atunci când consuma alcool.

De cealaltă parte, femeia a negat tot ce a spus consilierul local din Făurei, afirmând în fata instanței că „soțul sau o bate, dar nu a vrut să-l facă de ras”. Când a fost întrebată despre leziunile suferite de bărbat, aceasta a menționat doar faptul că s-a aparat. Totuși, instanță nu a crezut-o.

„Toate aceste probatorii denotă un comportament agresiv în cadrul familiei, pe fondul consumului de alcool,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on