Un cunoscut judecător român și-a injectat benzină în venă. Pacientul ar fi murit în ambulanța care-l transporta la București

Joi, 01 Decembrie 2022, ora 22:45

3366 citiri

Judecătorul Gabriel Apostol din Pitești a fost transportat la spital joi, 1 decembrie, după ce și-a înjectat în venă benzină, potrivit ziarobiectiv.ro

Judecătorul a fost internat în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Pitești, fiind intubat și internat pe secția ATI.

Potrivit epitesti.ro, medicii au decis să îl transfere la Spitalul Floreasca din București. Mai multe surse afirmă că pacientul a murit în drum spre Capitală.

Cauzele pentru care magistratul a făcut gestul extrem nu sunt cunoscute.

În urmă cu mai mulți ani, Gabriel Apostol s-a certat cu doi polițiști într-o benzinărie, fiind încătușat de oamenii legii.

El a devenit cunoscut însă după ce a participat la un show culinar. Când a ieșit din competiția tv, după câteva emisiuni, a făcut-o într-un stil personal, arătându-le juraților insigna sa de judecător. ”E ceva ce niciunul nu veti atinge…Eu judec pe bune”, le-a spus Apostol celor trei jurati inainte de a le da sorțul, potrivit stirilekanald.ro

Apostol a condus și Secția Penală a Judecătoriei Pitești. El a fost suspendat din magistratură în 2014, fiind repus în funcție pe 25 februarie 2016, când decizia a expirat.

Ulterior, potrivit unor surse din apropierea Judecătoriei Pitești, el ar fi fost detașat la Penitenciarul Colibași, unde judeca cererile persoanelor lipsite de libertate, de la contestații, cereri de căsătorie până la cele de eliberare condiționată.

Citește și:

O femeie în vârstă de 61 de ani a fost scoasă moartă de pompierii din judeţul Neamţ dintr-o fântână adâncă de 27 de metri.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a…

Fundaşul australian Bailey Wright a adus un omagiu emoţionant soţiei şi soacrei sale bolnave după victoria cu 1-0 a echipei sale în faţa Danemarcei,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on