Un “Dorel” care lucra la canalizare a tăiat un cablu și a lăsat vama din Satu Mare fără curent

Marti, 13 Decembrie 2022, ora 09:42

549 citiri

Un muncitor a lăsat fără curent întregul Punct de Trece a Frontierei de la Halmeu luni, 12 decembrie, în jurul orei 16.00.

Avaria s-ar fi produs în urma realizării unor lucrări de introducere a canalizări. Mai multe localități din zonă ar fi rămas fără curent electric.

Cei de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare au adus un grup electrogen de mare capacitate care să asigure energia electrică pentru următoarele ore.

Mai multe echipe de la Electrica au ajuns la fața locului pentru a remedia situația, intervenția fiind coordonată de prefectul județului Satu Mare, Radu Roca, scrie presasm.ro.

Traficul TIR-urilor în Vama Halmeu a fost blocat până la remedierea problemei, fiindcă nu se pot accesa bazele informatice.

În schimb, persoanele pot sa tranziteze punctul de trecere de la Halmeu, fiindcă polițiștii de frontiera operează de pe stațiile mobile.

Componenta logistică a STPF Satu Mare, cu sprijinul ISU Someș Satu Mare a reușit să asigure furnizarea energiei electrice prin echipamente independente de rețeaua de furnizare, astfel încât un acest moment traficul în PTF Halmeu să se desfășoare normal.

Citește și:

Un șofer a fost filmat pe o stradă din Sibiu în timp ce căra într-un autoturism marca Dacia Sandero un produs cumpărat de la un magazin bricolaj, care depășea cu mult lățimea…

O femeie din Satu Mare a cerut un ordin judecătoresc de protecție împotriva soțului după ce bărbatul a aflat de la copilul lor că aceasta are o altă relație.
Într-o seară, după ce a…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on