Un judecător din Piești s-a sinucis injectându-șu benzină în vene

Bărbatul ajunsese în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Medicii argeșeni l-au stabilizat și intubat, apoi au cerut transferul la București. Magistratul a murit pe drum.Motivul pentru care Gabriel Apostol și-a injectat benzină în vene este încă necunoscut.

Judecătorul a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului.

În 2014, el a avut o altercație cu doi polițiști, într-o benzinărie de pe Autostrada Pitești-București. Bărbatul a fost atunci încătușat după ce i-a numit pe ofițeri „milițieni”, după ce chiar el sunase la 112 să anunțe că a fost agresat de aceștia.După doar o lună de la acel incident, Gabriel Apostol a fost din nou subiectul unui scandal, de data aceasta într-un magazin Bricolaj din Pitești. După un schimb de replici jignitoare, el a fost scos din magazin de către agenții de pază care au chemat poliția. Când a plecat din parcare, judecătorul a luat pe capota mașinii un angajat al magazinului. Acesta a scăpat, totuși, teafăr.

Și tot în același an, Gabriel Apostol a participat la un concurs culinar pentru a-i demonstra soției, de care era despărțit, că merită să obțină un șorț.

Sursa: Ziarul Argeșul

 » Aflați mai multe informații aici.