Un medic nu a fost lăsat să-i acorde primul ajutor unui copil de 3 ani care s-a înecat cu mâncare și a leșinat: “Nu-i ok să-i bagi degetele în gură, îi dai microbi”

Luni, 02 Ianuarie 2023, ora 09:47

866 citiri

Un medic din Constanța a relatat scenele la care a fost martor pe 30 decembrie, într-un mall din Constanța.

Doctorița a fost martoră la momentele dramatice în care un copil s-a înecat cu mâncare și avea nevoie de acordarea urgentă a primului ajutor.

Aceasta nu a fost lăsată să intervină, după cum a scris pe pagina sa de pe Facebook.

„În această seară, în timp ce mă aflăm într-un mall din Constanța împreună cu fiica mea, am asistat la cea mai groaznică experiență.

Voiam să vizionăm un film împreună, așez copilul la o masă din incinta cinematografului și o rog să mă aștepte până iau biletele de la casă.

În timp ce așteptăm la coadă, observ că în zona fast foodurilor era mare agitație, foarte multă lume se îmbulzea, țipă și unii își adresau cuvinte urâte.

Îl întreb pe un domn ce se întâmplă..: “UN COPIL A ÎNGHIȚIT CEVA ȘI A LEȘINAT! SALVAREA NU A AJUNS!”

Fără să stau prea mult pe gânduri alerg până la locul respectiv, reușesc să trec de mulțime și văd un copil (aproximativ 3 ani) inconștient care nu răspunde la stimuli, în brațele unui adult care încerca să-i desfacă nasturii de la cămășă.

Îl întreb: “ Ești MEDIC?? Ce s-a întâmplat?”

“Lasă-mă să văd copilul, eu sunt MEDIC!”

“Te rog, lasă-mă să văd copilul, eu sunt MEDIC!”

Răspunsul lui: “Nu, nu sunt medic, dar am făcut cursuri, am idee de ceea ce fac.”

Alte două doamne au luat copilul pe sus în timp ce-și adresau replici acide pentru că “nu-i ok să-i bagi degetele în gură, îi dai microbi”.

În tot acest timp care a durat vreo 5-7 minute într-o lupta fizică și verbală,

 » Aflați mai multe informații aici.