Un membru PNL și-a înjunghiat cu sânge rece amanta chiar în fața blocului în care locuiește

Un atac sângeros, a avut loc marți în apropiere de Timişoara. O tânără a fost înjunghiată, chiar în faţa blocului în care locuiește. Agresorul, un membru PNL angajat la ISU, a fugit, dar a fost prins de polițiști. Victima lui este internată în spital.

PNL-istul, angajat la Detașamentul de Pompieri din Buziaș, a așteptat-o pe fosta lui iubită, o femeie căsătorită și mama unui copil, la intrarea în bloc, după cum se vede în secvențele filmate de un martor. A prins-o de mână și a lovit-o de mai multe ori cu o armă albă.

Unii vecinii au precizat că au auzit de la anchetatori că este posibil ca PNL-istul să fi plănuit de mai multe zile atacul.

Bărbat: „Așa au zis domnii polițiști, ce au întrebat și ei pe aici, o stat la pândă vreo săptămână, cam așa, într-o mașină gri. Mă gândesc că dacă a stat pe aici vreo săptămână a pândit-o pe fată”.

PNL-istul și-a atacat fosta parteneră într-o criză de gelozie, cred anchetatorii.

Femeia, în vârstă de 32 de ani, ar fi fost cea care luase decizia despărțirii, iar el nu a suportat ideea. După atac, individul care are 24 de ani a încercat să fugă. Ca să îl prindă, poliția a făcut mai multe filtre.

Polițiștii știu ce marcă de mașină conduce fugarul și opresc toate autoturismele de acest tip.

PNL-istul angajat la ISU care și-a atacat fost iubită se numește Adi Purece. Pe internet se afișa drept susținător al partidului condus de tandemul Ciucă-Iohannis. La Detașamentul de Pompieri din Buziaș se angajase de un an.

Fosta lui parteneră a scăpat cu viață, dar este în stare destul de gravă.

Mihai Greu, șef UPU Timișoara: „Sunt mai multe plăgi și anterior și posterior, la nivelul trunchiului”.

Militarul a fost reținut de poliție la patru ore după atac într-o localitate aflată de 35 de kilometri de locuința victimei. Se pare că își luase concediu ca să își atace fosta iubită. La el la serviciu, la ISU Banat, trecuse toate testele psihologice.

Zorița Mircov, purtător de cuvânt ISU Banat: „La nivelul inspectoratului se fac verificări interne și se vor lua măsurile legale prevăzute în astfel de situații”.

Pentru că suspectul este militar, ancheta va fi preluată de Parchetul Militar.

Posted on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *