Un moldovean care a ajutat refugiați ucraineni a primit cadou un pui de leu. Darul, oferit de la Grădina Zoologică din Odessa VIDEO

Sambata, 14 Ianuarie 2023, ora 11:22

838 citiri

Un pui de leu, care ar fi fost primit de un moldovean în dar de la Grădina Zoologică din Odessa, a fost surprins lângă Vama Palanca, Ștefan Vodă. Animalul a fost văzut de un grup de pescari, plimbându-se într-o fâșie forestieră de pe malul Nistrului, a arată timpul.md.

Într-o postare pe Facebook, șeful Inspectoratului pentru Protecția Mediului, Ion Bulmaga a precizat că leul este animalul de companie al unui cetățean, care l-ar fi primit în dar, relatează TV8.

„În urma acestor informații apărute în presă, aduc la cunoștință că animalul, în vârstă de 6 luni, se plimba alături de stăpân! Acesta i-a fost adus în dar cetățeanului RM de grădină zoologică de la Odesa în semn de mulțumire pentru suportul acordat refugiaților!”, a menționat Ion Bulmaga.

Reprezentanții Grădinii Zoologice de la Chișinău au declarat că nu lipsește niciun leu. Puiul de leu va ajunge la Grădina Zoologică din Chișinău.

Citește și:

Preşedintele Volodimir Zelenski a declarat, vineri seara, în mesajul adresat compatrioţilor, că lupta pentru Soledar continuă, deşi Moscova a anunţat că deţine controlul asupra oraşului….

Conducerea SUA este îngrijorată de activitățile companiei militare private ruse „Wagner” și lucrează pentru a-i neutraliza activitățile, a declarat Consilierul Departamentului de Stat…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on