Un nou incident în Pasajul Unirii. Șoferul vinovat a fugit după accident. Totul a fost înregistrat de camere VIDEO

Marti, 06 Decembrie 2022, ora 22:38

1607 citiri

Un alt accident rutier a avut loc marți seara, 6 decembrie, în Pasajul Unirii din București. Nu s-au înregistrat victime.

Primarul sectorului 4 din Capitală, Daniel Băluță, a postat pe Facebook o filmare cu întreg incidentul.

Înregistrarea înfățișează cum șoferul unei mașini schimbă banda în viteză ca apoi să se oprească într-o margine a pasajului.

”În cursul acestei seri, un nou accident rutier a avut loc în interiorul Pasajului Unirii. Din fericire, n-au fost înregistrate victime, însă șoferul vinovat a fugit de la fața locului.

Goana nu-l va ajuta însă deloc, întrucât accidentul a fost filmat, iar imediat după ce Poliția Rutieră îl va identifica, îi vom face o plângere penală pentru distrugere! De asemenea, cheltuielile de refacere a elementelor distruse îi vor fi imputate.

Nu vom accepta nicio abatere, nu vom trece cu vederea nicio distrugere produsă Pasajului Unirii sau oricărui alt obiectiv de investiții al comunității Sectorului 4, indiferent de valoarea acestuia sau de modul în care este produsă”, notează primarul Sectorului 4 pe rețelele sociale.

Citește și:

Un tânăr în vârstă de 16 ani a murit, iar alţi doi adolescenţi, cu vârste de 13, respectiv 14 ani, sunt foarte grav răniţi după ce maşina condusă, potrivit primelor date, de tânărul…

Un tânăr care a fost surprins sub influența drogurilor în timp ce conducea un automobil marca Jaguar, pe Autostrada A10, a fost condamnat penal de instanțele din județul Alba.
Șoferul…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on