Un oltean dat în urmărire internaţională de autorităţile germane pentru viol a fost prins la Băilești

Duminica, 08 Ianuarie 2023, ora 13:50

348 citiri

Un bărbat de 52 de ani, dat în urmărire internaţională de autorităţile germane după ce fusese condamnat la închisoare pentru viol, a fost prinsîn Dolj.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au prins în Băileşti, un bărbat de 52 de ani, din localitate, care era urmărit internaţional.

“Faţă de acesta, autorităţile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracţiunii de viol, fiind condamnat la pedeapsa închisorii. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, a anunţat IPJ Dolj.

Ulterior, instanţa de judecată a dispus arestarea provizorie a bărbatului, pentru 15 zile, în vederea extrădării.

Citește și:

Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni după ce a violat o fată de 13 ani, fapta având loc pe un teren viran.
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis,…

Poliţia germană a reţinut un cetăţean iranian suspectat că plănuia un atac terorist, au declarat, duminică, autorităţile locale, informează CNN.
Poliţia din vestul oraşului Munster…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on