Un polițist din Galați de doar 21 de ani și-a tăiat venele și apoi s-a împușcat în cap. Tânărul a fost găsit de mama sa

Marti, 13 Decembrie 2022, ora 21:40

1327 citiri

Un agent de poliţie din judeţul Galaţi s-a sinucis marţi, 12 decembrie, tăindu-şi venele şi apoi împuşcându-se în cap cu armamentul din dotare. El avea doar 21 de ani şi a terminat studiile în martie.

Conform IPJ Galaţi, marţi, Poliţia Oraşului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeaşi localitate, şi-ar fi tăiat venele şi s-ar fi împuscat în cap, fiind în stare de inconştienţă.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că tânărul este poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi şi, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu.

Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinţei, căzut la podea, în stare de inconştienţă şi prezentând o leziune în zona capului.

Personalul medical din cadrul SMURD Galaţi care a ajuns la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns şi a fost declarat decesul.

Poliţistul trecuse testarea psihologică şi era absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia martie 2022. A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele şi împrejurările în care s-a întâmplat acest incident.

Citește și:

Un tânăr de 17 ani din satul Părhăuți a fost găsit spânzurat în pădurea din localitate, în lunca râului Suceava.
Adolescentul era elev la liceul din Cajvana.
Trupul său a fost…

Poliţia Galaţi a fost sesizată prin apel 112, luni dimineață, 12 decembrie, cu privire la faptul că,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on