Un șofer băut care a părăsit locul accidentului, reclamat de femeia cu care era în mașină. Victima impactului a ajuns la spital

Duminica, 27 Noiembrie 2022, ora 13:52

0 citiri

Un șofer băut din județul Timiș a accidentat o fată de 19 ani, iar apoi a fugit, însă bărbatul a fost reclamat ulterior de femeia cu care era în mașină.

Bărbatul a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-un canal, iar victima a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit Mediafax. Duminică, 27 noiembrie, în jurul orei 01:00, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în calitate de pasager, a fost victima unui accident rutier pe DJ588 A, în localitatea Berecuța.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că la ieșirea din localitate șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit șoseaua și s-a oprit într-un canal. Ulterior, el a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

În urma verificărilor efectuate, șoferul, în vârstă 34 de ani, a fost depistat la un imobil din localitatea Berecuța.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat prelevarea mostrelor biologice.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “vătămare corporală din culpă”, “părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție” și “refuzul de prelevare mostre biologice”, au precizat polițiștii.

Citește și:

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a intrat cu mașina într-un copac de pe strada Turda din Sectorul 1 al Capitalei, în seara zilei de sâmbătă, 26 noiembrie.
După ce a pierdut…

Două maşini s-au ciocnit, sâmbătă seară, 26 noiembrie, în municipiul Tulcea, iar în urma impactului au fost avariate şi trei autoturisme parcate.

 » Aflați mai multe informații aici.