Un şofer beat a adormit la semafor, după noaptea de Revelion. L-au trezit din somn poliţiştii

Un bărbat în vârstă de 36 de ani este cercetat penal de către poliţiştii braşoveni după ce, în dimineaţa primei zile din an, a adormit la un semafor, pe o stradă din oraşul Braşov. Ceilalţi şoferi, care au constatat că acesta nu reacţionează, au alertat Poliţia, care a constatat că bărbatul consumase alcool înainte de a urca la volan.Incidentul a avut loc în dimineaţa primei zile a anului, pe bulevardul Saturn din oraşul Braşov. În jurul orei 6:45, poliţiştii secţiei 5 Braşov au fost solicitaţi să intervină după ce un şofer a rămas cu maşina la un semafor. Ceilalţi participanţi la trafic au claxonat, însă au cerut ajutorul autorităţilor când au văzut că acesta nu reacţionează.

Poliţiştii care au mers la faţa locului au constatat că şoferul adormise la volan, cu motorul pornit, în timp ce aştepta culoarea verde a semaforului electric.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on