Un șofer ”și-a aruncat” mașina la gunoi. ”Doamne ferește dacă era cineva în parc”

Vineri, 02 Decembrie 2022, ora 09:52

497 citiri

Mașina a ajuns pe tomberon FOTO: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un accident mai puțin obișnuit s-a produs în dimineața zilei de vineri 2 decembrie, într-un parc din București. O mașină scăpată de sub control a ajuns pe spațiul verde.

Incidentul a avut loc la intrarea în parcul IOR din Capitală de pe Bulevardul Câmpia Libertății conform unei postări pe pagina de Facebook a grupului Info Trafic Bucuresti si Ilfov.

https://upload.ziare.com/adminx/index.php?locator=amvc_items.Edit&page=&id=2626766&showResource=1

În București carosabilul este umed iar șoferul care probabil nu a adaptat viteza la condițiile de trafic a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe un tomberon.

A chemat o firmă de tractare, iar autoturismul a fost luat pe o platformă și cel mai probabil va ajunge direct într-un service auto.

După postarea imaginilor pe rețeaua de socializare, internauții au comentat amuzați că ”cineva și-a aruncat mașina la gunoi”.

”Vă dați seama dacă erau oameni pe trotuar? Ferească Dumnezeu!”, a scris un alt internaut.

Citește și:

Evan Ramani este din Statele Unite ale Americii, însă din dorința de a descoperi cultura cât mai multor țări, a început să călătorească și să împărtășească impresiile sale prin…

Vasilică Vătafu, un „șmecher” care a cerut 1,7 milioane de lei de la reprezentanții unor firme de salubritate din Sectorul 5 pentru ca mașinile de gunoi să nu fie amendate de Poliția…

DigiSport.ro

Digi24.ro

DigiSport.ro


 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on