Un tânăr din Galați a lovit mai multe persoane cu mașina în noaptea de Revelion, iar apoi a fugit. Scuza invocată de șofer

Miercuri, 18 Ianuarie 2023, ora 13:34

617 citiri

Un tânăr din judeţul Galaţi este cercetat pentru vătămare corporală şi ucidere din culpă, după ce a lovit cu maşina mai multe persoane în noaptea de Revelion şi a fugit de la faţa locului. Grupul de persoane sărbătorea, pe carosabil, intrarea în Anul Nou, 6 persoane fiind rănite. Un bărbat de 23 de ani, rănit grav, a murit după 16 zile de comă.

”La data de 31 decembrie 2022, în jurul orei 23:58, pe o stradă din comuna Gohor, judeţul Galaţi, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea mai multor persoane. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că la acea oră, mai multe persoane, care se aflau pe partea carosabilă şi sărbătoreau noul an, au fost acroşate de un autoturism. Imediat după acest accident rutier, conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a fugit de la faţa locului împreună cu o altă persoană, pasager pe bancheta dreapta faţă”, a transmis, miercuri, IPJ Galaţi.

Sursa citată a precizat că au fost rănite 6 persoane, două persoane de sex feminin cu vârstele de 18 ani, respectiv 23 de ani, şi patru persoane de sex masculin cu vârstele de 19, 23, 25 şi 30 de ani.

”Toţi răniţii au fost preluaţi de echipajele de la Ambulanţă şi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, tânărul cu vârsta de 23 de ani, din satul Nărteşti, comuna Gohor fiind preluat în stare gravă, în comă”, a mai precizat sursa citată.

Potrivit poliţiştilor, a fost depistat conducătorul auto, un tânăr de 23 de ani, din satul Toflea, comuna Brăhăşeşti, judeţul Galaţi, posesor permis de conducere categoria B valabil, dar şi pasagerul care se afla în autoturism.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on