Un tânăr șofer vitezoman, prins conducând cu 217 km/h în Bacău. A rămas fără permis și a primit o amendă usturătoare

Joi, 30 Decembrie 2021, ora 15:25

0 citiri

Un șofer de 22 de ani a rămas fără carnet trei luni după ce a fost prins conducând cu viteza de 217 km/h în judeţul Bacău, joi noapte.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au depistat, joi, în jurul orei 01.00, în afara localităţii Cleja, un conducător auto de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2-E 85, cu viteza de 217 km/h.

Potrivit unui comunicat oficial, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Poliţiştii rutieri reamintesc că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România.

Pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, poliţiştii recomandă conducătorilor auto să respecte viteza maximă legal admisă pe sectorul de drum pe care circulaţi şi să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile meteo şi de trafic.

Citeste si:

Polițiștii Serviciului Rutieri din Ilfov și cei din cadrul Polițiilor Voluntari, Otopeni și Stațiunii Snagov, au organizat o amplă acțiune de control și prevenție pe drumurile publice din…

De la 1 ianuarie 2022 se anunță noi modificări în ceea ce privește înscrierea la școala de șoferi.
De la 1 ianuarie, se cer 10 clase pentru înscriere la școala auto, potrivit…

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on