Un ucrainean a fost prins în timp ce conducea cu un permis cumpărat de pe internet. „Un document fantezist” de 150 de dolari

Joi, 05 Ianuarie 2023, ora 17:56

167 citiri

Polițiștii de frontieră de la Vicovu de Sus au descoperit un permis de conducere cumpărat de pe internet, în timp ce verificau actele unui bărbat care încerca să intre în România.

Este vorba despre un ucrainean în vârstă de 34 de ani s-a prezentat în PTF Vicovu de Sus la volanul unui autoturism marca Peugeot, înmatriculat în țara vecină, potrivit monitorulsv.ro.

Pentru că au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, polițiștii de frontieră au decis să verifice mai atent acest document. În final, au tras concluzia că permisul de conducere este fals, respectiv ”nu este eliberat de autoritatea vreunui stat, fiind un document fantezist”.

Ucraineanul a declarat că l-a cumpărat de pe un site site și a plătit suma de 150 de dolari, scrie sursa citată.

Bărbatul este cercetat acum pentru comiterea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Citește și:

Un pistol marca Walther, un încărcător şi cinci cartuşe au fost descoperite la Vama Albiţa, într-un autocamion condus de un cetăţean ucrainean.
”Inspectorii vamali din cadrul…

Unii români optează pentru o mașină la mâna a doua atunci când cumpără una datorită prețului mai mic de achiziție, în timp ce alții preferă un autoturism nou.
Totuși, o mașină…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on