Un ucrainean a încercat să intre în România cu un pistol Walther, încărcător și cartușe FOTO

Miercuri, 04 Ianuarie 2023, ora 10:39

464 citiri

Pistolul descoperit la vamă asupra ucraineanului FOTO Autoritatea Vamală

Un pistol marca Walther, un încărcător şi cinci cartuşe au fost descoperite la Vama Albiţa, într-un autocamion condus de un cetăţean ucrainean.

”Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Albiţa – Direcţia Regională Vamală Iaşi, împreună cu poliţiştii de frontieră, în urma unui control vamal amănunţit efectuat asupra unui autocamion, condus de un cetăţean ucrainean, au descoperit şi reţinut un pistol marca Walther, seria G, 1 buc. încărcător şi 5 buc cartuşe”, anunţă miercuri Autoritatea Vamală.

Întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unei infracţiuni, bunurile au fost predate organelor de cercetare penală competente.

Citește și:

Doi tineri din judeţul Gorj au fost reţinuţi după ce unul dintre ei a postat pe reţele de socializare imagini în timp ce trăgea în aer cu un pistol neletal, cu gaz. Poliţiştii au stabilit…

Poliţiştii de frontieră constănţeni au descoperit un autoturism de lux, marca Audi A8, fabricație 2022, căutat de autoritățile din Germania, aflat în posesia unui cetăţean român, în…

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on