Unvinpezi.ro lansează Târgul de Crăciun Vinometru cu reduceri și transport gratuit la pachete cu 6 sticle de vin

scris astăzi, 15:10

Unvinpezi.ro, magazinul online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România, lansează Târgul de Crăciun Vinometru cu zeci de pachete avantajoase de vinuri atent alese de o echipă de 15 experți. Pachetele conțin 6 sticle din același vin și au prețuri imbatabile pentru piața din România, oferta cu până la 20% reducere fiind disponibilă în limita stocului disponibil. În plus, utilizatorii beneficiază de transport gratuit oriunde în țară.

La târg participă vinuri din cele mai importante țări producătoare de vin din toată lumea, toate fiind vinuri apreciate și chiar premiate la nivel internațional. Peste jumătate dintre etichete sunt vinuri autohtone de calitate premium, campania făcând parte dintr-o acțiune amplă a platformei Unvinpezi.ro de susținere a cramelor românești.

Utilizatorii pot comanda pachetele preferate în perioada 29 noiembrie – 16 decembrie, acestea urmând să ajungă la ei la timp pentru sărbătorile de iarnă, până pe 22 decembrie.

Membrii Clubului Unvinpezi.ro beneficiază de o extra-reducere de 10% la toate pachetele de vinuri din cadrul Târgului de Crăciun Vinometru, pe lângă toate celelalte beneficii exclusiviste, cel mai important fiind pachetul cu 4 sticle de vin premium cadou la plata anuală, la alegere dintre cele 5 opțiuni disponibile. Mai multe detalii despre Clubul Unvinpezi.ro sunt disponibile aici.

Platforma dedicată iubitorilor de vinuri bune are un concept unic: vinde doar vinuri premium atent selectate de o echipă de 15 experți, la cel mai bun preț din online, în cantitate limitată.

În luna aprilie 2022, site-ul Unvinpezi.ro a fost relansat, aducând sub aceeași umbrelă 3 site-uri de e-commerce cu vinuri de calitate: Unvinpezi.ro, Club.unvinpezi.ro și Vinometru.ro. Noua platformă aduce o experiență de navigare îmbunătățită pentru utilizatori și mai multe oferte atractive pentru iubitorii de vinuri bune:

  • Oferta zilei Unvinpezi.ro si Vinometru.ro –

 » Aflați mai multe informații aici.