Viceprimar din județul Cluj, dispărut fără urmă de două zile. Bărbatul este căutat de familie și Poliție

Duminica, 15 Ianuarie 2023, ora 12:40

475 citiri

Viceprimarul comunei clujene Suatu, Nagy Ştefan, a fost dat dispărut de vineri dimineaţă, fiind căutat de familie şi de poliţişti.

“La data de 13 ianuarie a.c., Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre plecarea voluntară a unui bărbat de 49 de ani, din comuna Suatu. Acesta ar fi plecat de la domiciliu în cursul aceleiaşi zile. Pentru depistarea acestuia, au fost organizate acţiuni de căutare, activităţi care continuă şi în prezent. Au fost angrenaţi atât poliţişti, cât şi mijloace tehnice (drone) şi patrule chinotehnice. De asemenea, căutările sunt sprijinite de localnici, urmând a fi suplimentate de jandarmi, dar şi de voluntari din cadrul CERT”, se arată într-o informare trimisă duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Primarul comunei Suatu, Szobo Mihaly, spune că nu l-a mai văzut de joi pe viceprimar.

“Joi dimineaţă a venit la lucru, am discutat cu el, eu am fost la medic apoi. După-amiază a plecat acasă, am încercat să vorbesc cu el prin telefon, nu mi-a răspuns. Vineri dimineaţă nu a mai venit la seviciu, nu l-am mai văzut de atunci”, a spus primarul.

Citește și:

Un șofer de microbuz din Cluj a fost sancționat dur vineri, 13 ianuarie, după ce, în urma unui control, polițiștii rutieri au descoperit că niciunul dintre călători nu avea bilet sau…

După ce aproape 60 de câini au fost salvați dintr-un mediu abuziv, instanța din Cluj a decis ca aceștia să fie returnați proprietarilor, care îi foloseau pentru lupte ilegale…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on