VIDEO: Episcopul de Giurgiu, declarații riscante. ”Dau foc românilor în spitale”!

Preasfințitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a atacat în termeni duri clasa politică, inclusiv pe președintele Klaus Iohannis, în predica susținută la finalul slujbei pentru Sfânta Parascheva.Episcopul i-a criticat și pe jurnaliștii de la Recorder, numindu-i ”epigoni”, apărându-l pe patriarhul Daniel. În discursul său de la biserica parohiei Pîslari, din comuna Adunații Copăceni, a avut și mesaje anti-vaccin și a avansat teorii conspiraționiste și despre incendiile de la spitale, îndoindu-se că ar fi putut fi accidente.

Epicopul Ambrozie și-a început predica de la reportajele Recorder.

”Zilele trecute, probabil copiii v-au spus, la comandă a apărut un reportaj în care este discreditată Biserica, și pariarhul, si ierarhia, pentru proiectul acesta național de zidire, cu bănuții noștri ai credincioșilor, ai preoților, ai enoriașilor, Catedrala Mântuirii Neamului. (…) În anul Centenarului singurul proiect de Ţară de la Revoluţia din decembrie a fost Catedrala Mântuirii Neamului. Şi atâta lume şi mii şi zeci de mii de oameni au venit, iar politicienii au venit ca pe covorul roşu, să fie văzuţi, să facă fotografii. Iar preşedintele țării n-a fost prezent (Iohannis a fost în acea zi la reuniunea extraordinară a Consiliului European de la Bruxelles, pe tema Brexitului, n.red.). Preşedintele țării, care nu face nimic pentru țară şi care dezbină, a venit la Comana, s-a plimbat prin pădure cu bicicleta, dar n-a intrat la sfânta mănăstire unde e înmormântat voievodul binecredincios, fiul lui Mircea cel Bătrân, Vlad Ţepeş voievod (în realitate Vlad Țepeș e nepotul lui Mircea cel bătrân, n.red.). Nu au intrat şi nu-i interesează Biserica. Sfidare peste sfidare! Oameni corupţi pe care i-a desemnat miniştri şi prim-miniştri, n-au făcut nimic pentru țară”, spune Ambrozie.

”Până când or să-şi bată joc oamenii ăştia de credinţa noastră? Pentru că, ştiţi cum e, la baza piramidei stă glodul, stă poporul şi pe vârfuri stau ăştia care ne conduc.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on