VIDEO Imagini cu explozia din Suceava. Momentul în care un bărbat este aruncat în stradă, de la etajul doi

Secvențele surprind chiar momentul în care proprietarul apartamentului de unde a pornit dezastrul este aruncat de suflul exploziei, de la etajul doi. Cu arsuri pe tot corpul, bărbatul a murit marți la spitalul Sf Spiridon din Iași. Anchetatorii au stabilit că instalația de gaz din locuința victimei nu mai fusese verificată de 3 ani – deși acest lucru ar fi trebui să se întâmple anul trecut.

Suflul puternic al exploziei a rupt pereții apartamentului și l-a aruncat pe proprietar în fața blocului, odată cu bucăți mari din zidărie care au căzut pe stradă și peste mașini. Șocul produs de deflagrație a declanșat sistemele de alarmă ale autoturismelor.

Explozia s-a produs la ora 4 și un minut, conform înregistrării făcută de o cameră de supraveghere, și peste 3 minute a fost anunțată la 112. Se pare că bărbatul de 60 de ani s-a ridicat din pat la acea oră și ar fi vrut să aprindă lumina, fără să realizeze că în apartament sunt acumulări de gaze.

Așa arată apartamentul afectat de explozie:

Locatarii din două scări u fost evacuați. Ei au povestit că în momentul deflagrației au crezut că e fie o bombă rusească, fie cutremur.

Sursa: newsbucovina

 » Aflați mai multe informații aici.