VIDEO: Încă un bancomat situat în Pavilionul Expoziţional Constanţa a fost aruncat în aer

Bancomatul de la Pavilionul Expoziţional din Constanţa a fost aruncat în aer, în cursul nopţii de luni spre marţi.

Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că bancomatul amplasat la Pavilionul Expoziţional din Constanţa fusese spart, fiind aruncat în aer.

O acţiune similară a avut loc în urma cu zece zile în localitatea Castelu, când un bancomat a fost spart prin aceeaşi metodă.

Autorii ar fi o femeie de 55 de ani si un barbat de 48 de ani

“În această dimineaţă, poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale – Inspectoratul General al Poliţiei Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanţa, amplasat în Pavilionul Expoziţional Constanţa şi ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului. Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiţi şi de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu şi a unei tentative, prin acelaşi mod de operare, comise în Mamaia”, a anunţat IPJ Constanţa.

Cele două persoane se află la sediul IPJ Constanţa unde sunt audiate. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au declarat că Pavilionul Expoziţional, clădire aflată în administrarea CJC, are trei posturi de pază permanente. Paznicii nu au fost răniţi în urma deflagraţiei, ei aflându-se la sediul Poliţiei pentru declaraţii. De altfel, Consiliul Judeţean a menţionat că paznicii au fost cei care au sunat la 112 după producerea exploziei.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on