VIDEO Jandarm bătut în mașina lui după o șicanare în trafic

O șicanare în trafic s-a terminat cu o bătaie în toată regula, iar apoi cu o reținere pentru 24 de ore. Incidentul a avut loc ieri, 28 ianuarie 2023, în jurul orei 11.00, în fața unui magazin din orașul Horezu.
Totul a început, așa cum spuneam, cu o șicanare în trafic pe o stradă din Horezu. Unul dintre șoferii implicați (jandarm în cadrul IJJ Vâlcea) a staționat ulterior mașina în fața unui magazin din oraș, fiind urmat la scurt timp și de celălalt conducător auto. Acesta din urmă a început să-i care pumni și palme jandarmului, lovindu-l în zona capului și corpului. Deși se spunea că angajatul IJJ Vâlcea a fost agresat de mai multe persoane, polițiștii Poliției orașului Horezu au stabilit că a fost un singur agresor, restul persoanelor din preajmă încercând doar să aplaneze conflictul.

“La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat persoanele implicate, ulterior fiind conduse la sediul poliției, în vederea stabilirii situației de fapt.

Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat, în timp ce se afla în zona pietonală a orașului Horezu, pe baza unei neînțelegeri în trafic, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat, care l-ar fi lovit cu pumnii în zona feței și a corpului, distrugând- i totodată, luneta și oglinda din partea dreaptă a autoturismului și tulburând ordinea și liniștea publică.

În continuare, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.

De asemenea, a fost luată măsura reținerii față de bărbatul în cauză, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, urmând ca,

 » Aflați mai multe informații aici.