VIDEO Momentul în care o rulotă tip fast-food explodează în Maramureș. O fetiță de trei ani, rănită grav

O explozie urmată de un incendiu a avut loc la o rulotă în care erau pregătite pentru vânzare produse de tip fast-food, în centrul localității Botiza din Maramureș. În urma deflagraţiei au fost rănite cinci persoane, între care o fetiță de 3 ani, care a fost transferată la un spital din București.
Momentul exploziei, care s-a produs luni, a fost suprins de o cameră de supraveghere din Botiza, imaginile fiind publicate de siteul vasiledale.ro.

Potrivit ISU Maramureş, se pare că explozia urmată de incendiu a avut loc din cauza unei butelii.

Cinci persoane – între care o fetiță de 3 ani și un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 25 de ani, care lucrau în rulotă – au fost rănite și transportate la spitalul din Sighetu Marmaţiei, de unde au fost transferate la Spitalul Judeţean Baia Mare. Ulterior, medicii au decis să solicite intervenţia unui elicopter SMURD care a transferat-o la Bucureşti pe fetița de 3 ani, care a suferit răni grave.

Fetiţa a fost adusă la Sputalul „Grigore Alexandrescu”, este intubată şi are arsuri de gradul ll pe faţă, mâini şi gambe, reprezentând 15% din suprafaţa corpului, au transmis marți pentru News.ro reprezentnaţii unităţii sanitare.

Sursa: vasiledale.ro

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on