VIDEO Români blocați pe aeroportul din Luton din cauza ninsorii. Un român și-a rupt pașaportul, de supărare

Sute de români sunt blocați în aeroportul din Luton, Marea Britanie, după ce mai multe zboruri spre România au fost amânate din cauza ninsorii. Pasagerii și-au petrecut noaptea în aeroport și au dormit pe unde au apucat, unii dintre ei chiar pe jos, în fața birourilor de check-in. Supărat că nu poate decola spre casă, un român și-a rupt pașaportul chiar sub ochii angajaților de la aeroport, scrie Ziarul Clujean. 
Ninsorile din ultimele ore au creat haos și pe aeroportul din Luton, Marea Britanie. Mai multe zboruri spre România a fost amânate. Printre ele și cel spre Timișoara, care trebuia să decoleze la ora 01:55, dar și două zboruri spre Cluj-Napoca, ce aveau ca ore de plecare 02:45, respectiv 13:10.

Din cauza vremii, pasagerii și-au petrecut noaptea în aeroport. Au dormit pe unde au putut: pe scaunele din sălile de așteptare sau chiar pe jos. Supărat că avionul său nu poate decola spre casă, un român și-a rupt pașaportul și a adresat injurii la adresa personalului din aeroport. 

Meteorologii din Marea Britanie au emis mai multe avertizări cod galben de vreme severă din cauza ninsorilor abundente, a poleiului și a ceții. Patru aeroporturi din Londra s-au închis parțial sau complet, apoi au reluat timid și foarte greoi fluxul zborurilor. Sunt zeci de curse anulate sau amânate doar pe Heathrow și Luton, dar situația rămâne dificilă și pe Stansted și Gatwick. 

Sursa: Ziarul Clujean. 

 » Aflați mai multe informații aici.