VIDEO Șofer prins pe contrasens, cu 120 km/oră, pe autostrada spre mare

Un șofer a fost filmat în timp ce rula cu peste 120 km/oră pe contrasens, pe Autostrada Constanța – București. Un alt participant la trafic a filmat momentul și l-a publicat pe rețelele sociale. “M-am intersectat cu el. Am sunat la 112”, a spus un alt șofer, citat de jurnaliștii de la ct100.ro. 
Șoferul care circulă pe contrasens, pe A2, a fost filmat chiar în prima zi din 2023. În imagini se vede cum autoturismul rulează cu viteză mare, iar la un moment dat întâlnește o altă mașină, care circula regulamentar. Momentul surprins pe Autostrada Constanța – București a ajuns apoi pe rețelele sociale: “Avea 120 km/oră. Am sunat la 112, am dat detalii de loc, la ce kilometru”, a scris într-un comentariu la postare Mihai Stan, cel care a filmat întreaga scenă. “M-am intersectat cu el! Am apucat să îl claxonez. Eram pe banda 1, el circula pe contrasens pe banda 2, fără niciun stres. Avea viteză peste 100km/oră. Am sunat imediat la 112 și mi-au spus că mai aveau o sesizare. Sper să primească ceea ce merită!”, a completat Marian Mocanu.

Nu este prima dată când un șofer este surprins pe contrasens, pe A2. La începutul lunii noiembrie, un alt bărbat a condus 20 de kilometri pe sensul greșit. Deși a lovit o mașină care circula regulamentar, șoferul și-a continuat drumul. 

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on