VIDEO | Sute de persoane se luptă în Vietnam să salveze un copil care a căzut într-o groapă adâncă de 35 de metri ⋆ Universul.net

Sute de persoane se luptau luni pentru a salva un copil de 10 ani care a căzut în urmă cu două zile într-o groapă adâncă de 35 de metri pe un şantier din sudul Vietnamului, relatează AFP, citată de Agerpres.

Se pare că Thai Ly Hao Nam căuta fier vechi când a căzut în interiorul unui stâlp gol din beton de doar 25 de centimetri lăţime, turnat pentru construcţia unui pod în provincia Dong Thap, a declarat un membru al echipelor de salvare.

„Facem tot posibilul. Nu putem spune încă în ce stare se află băiatul”, a adăugat el.

Autorităţile „nu sunt sigure de starea actuală a băiatului. El nu a mai interacţionat cu cei din exterior, deşi oxigen era încă pompat” în interior, a informat ziarul vietnamez Tuoi Tre.

Potrivit mass-media, salvatorii au încercat să foreze şi să înmoaie terenul din jur în încercarea de a trage stâlpul în sus şi de a scoate copilul afară.

Premierul vietnamez Pham Minh Chinh le-a cerut luni autorităţilor federale să se alăture eforturilor echipelor locale pentru salvarea băiatului.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on