VIDEO Transport agabaritic, cu Dacia Spring. „Dorel” zgârie și o mașină parcată

Proprietarul unei Dacia Spring s-a transformat în „Dorel” la volan. A avut nevoie să transporte un obiect lung, dar în loc să ridice hayon-ul și să-l pune de-a lungul mașinii, a dat geamurile spate jos și l-a cărat de-a latul punând în pericol participanții la trafic.

Cel puțin inconștient a fost un șofer care s-a plimbat prin Sibiu de parcă ar fi făcut un „transport agabaritic”. Omul a cărat, într-un autoturism electric Dacia Spring, un produs cumpărat de la un magazin de bricolaj, ce pare a fi un blat de pervaz sau o plintă, deschizând la maximum geaamurile din spate și proptindu-l pe ambele uși, ceea ce a făcut ca lățimea „ansamblului” să fie aproape dublă decât cea a mașinii obișnuite.

Trecând peste faptul că ar fi putut să rănească vreun pieton, omul ar fi putut fi „premiat” drept „as al volanului” dacă ar fi reușit performanța să nu agațe nicio altă mașină în trafic, relatează oradesibiu.ro. Dar n-a fost cazul.

În imaginile devenite virale pe rețelele de socializare se poate vedea că șoferul atinge ușor un autoturism parcat pe partea stângă a unei străzi, dar trece liniștit mai departe.

Mai mult, pe newsweek

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on