VIDEO | Un șofer a spulberat cu autocarul barierele de la o trecere cu calea ferată în Prahova ⋆ Universul.net

Un șofer aflat la volanul unui autocar a fost surprins marți când a spulberat barierele de la o trecere de cale ferată, între stațiile Crivina – Brazi din județul Prahova.

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe șoferul care a forțat bariera. Este vorba de un bărbat de 39 de ani domiciliat în comuna Gorgota, județul Prahova. Conform polițiștilor, nu au rezultat victime și nici întârzieri de trenuri în urma incidentului, dar apărătoarea din plastic a semaforului electric de culoare roșie a fost deteriorată.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și semnalizare falsă.

Bărbatul a fost amendat cu 2.900 de lei și i s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Gestul inconștient al șoferului a fost surprins marți la ora 14.15, de camerele de luat vederi, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 45+200, situată între stațiile Crivina – Brazi, județul Prahova, scrie Mediafax.

Deși semnalele de avertizare sunt în funcțiune, iar brațele barierei în mișcare, șoferul forțează traversarea și rupe brațele barierei.

Șoferul a pus în pericol nu doar propria-i viață, ci și viețile pasagerilor.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on