VIDEO Un teribilist de 19 ani a ”zburat„ cu BMW-ul pe acoperișul unei case

La 4 zile de la accidentul din Alba, în care 4 tineri au fost răniți, au apărut și primele imagini surprinse de martori. În filmarea realizată până să ajungă echipele de salvare se văd victimele, dar și ce a mai rămas din mașina grav avariată.
 Din cauza vitezei, BMW-ul a ajuns pe acoperișul unei case, iar în urma impactului, motorul acestuia a fost proiectat la câțiva metri distanță. Accidentul a avut loc în prima zi din an și, potrivit localnicilor, ar fi fost consecința unei curse între două mașini, scrie Alba24.ro.

“- Vai ce a rămas… Doamne ferește! Ce accident! Motorul a zburat din el… Ia uitați, fraților! Motorul a zburat din el! Incredibil ce a rămas din mașina asta! Acesta e motorul. Uitați unde a ajuns motorul! Absolut incredibil unde a ajuns motorul! Extraordinar! – Cum a urcat pe casă?! A zburat pe casă!” În imaginile surprinse de un martor imediat după producerea accidentului se văd proporțiile dezastrului: un BMW făcut praf, o victimă întinsă pe jos, alte două blocate în mașină, acoperișul unei case distrus, dar și motorul BMW-ul, aruncat la aproximativ 20 de metri distanță.

Cum a ajuns BMW-ul pe casă. Ce spun martorii

Martorii spun că accidentul de pe DN1, de pe raza localității Lancrăm, s-ar fi produs ca urmare a unei curse auto între două autoturisme. Din cauza vitezei cu care gonea spre Sebeș, șoferul BMW-ului, un tânăr de 19 ani, ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a început să meargă pe trotuarul de pe lângă case, scrie Alba24.ro. La un moment dat, mașina a lovit o bordură și, din cauza vitezei, a sărit peste o mașină parcată în fața porții și a sfârșit în acoperișul casei, după care a căzut pe asfalt. Din cauza impactului,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on