Vile – Capitala caselor frumoase VIDEO

scris astăzi, 15:00

S-a construit surprinzător de mult în București, pe timp de pandemie. S-a construit și frumos, și într-un mod nou. Un juriu internațional de arhitecți a premiat cele mai reușite clădiri și restaurări din Capitală. Curând vom avea acces la ele și printr-un tur ghidat pe bicicletă.

O casă ultramodernă, din zona de nord a Capitalei, construită în jurul unui brad înalt, a fost preferată de juriu la categoria locuințe individuale, arată Prima TV.

CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

Calea Victoriei a recâștigat de anul acesta una dintre clădirile importante, monument istoric, iar proiectul a fost extrem de apreciat.

Elementele decorative din interior au fost recondiționate și păstrează amintirea anilor în care Capitala era considerată Micul Paris. 

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani

Este lansată și prima hartă interactivă de arhitectură contemporană, care include și trasee pentru bicicletă

În ultimul an, pandemic, doar în București au fost realizate 70 de construcții de utilitate publică. Dintre acestea, jumătatea vor fi sedii de firme. Același procent există și în construcțiile ridicate pe plan european.

Afla mai multe despre
case
bucuresti  » Aflați mai multe informații aici.

Posted on